Kadang kadang kita tidak mampu menjadi yang sempurna dalam hidup seseorang. Tapi kita dah cuba jadi terbaik untuk orang yang kita sayang :') . kalau saya dah tak berpeluang nak membahagiakan awak, saya hanya berharap satu perkara. semoga awak dapat kebahagiaan awak tanpa saya

berakhir ♥


Asslammualaikum !
okey today aku nak cerita sikit pasai relay aku dengan dia . Mesti hampa dah boring kan nak baca nie semua . kesah pulak aku ? haha . Begitu indah masa lalu tapi tak akan mungkin boleh berulang lagi . sabar ja la . Relay aku dengan dia dah berakhirnya tdi . setiap perempuan mesti ada kesedihan tu . Keputusan tu dari aku . aku yang clash dengan dia aku dah tak tahan dengar orng cerita pasai dia . aku tak kuat aku perempuan yang lemah . Kehilangan dia buad aku lagi lemah hanya ALLAH tau perasaan aku sekarang .
Selama nie aku dah cukup bahagia dengan dia sesangat bahagia . Myb kami bukan ditakdirkan bersama reda ja la . Banyak kenangan aku dengan dia yang memang aku tak akan penah lupa . Kenangan tu yang akan aku ingat bila aku rindu dia . Aku tau keputusan aku akan makan diri aku balik . Sebenarnya aku tak mmpu nak kuat bila dia tak ada . sbar je la ! aku yakin aku mesti aku rindu dia sangat segala-segala tentang dia !

For awak MOHAMAD NAZMI BIN RAMBELI thank sebab sudi hadir dalam hidup sya selama 2 tahun 10 bulan . Selama kita cpel saya tak penah curang ! Awak kekal dihati saya sampai saya betoi2 jumpa pengganti awak . Awak saya sangat2 sayang awak. perpisahan kita bukan kehendak saya . tapi atas sebab yang saya pon tak pasti sama ad betoi ke dak . sayang saya percaya awak boleh cari yang lebih bguih lagi . sememngnya berat hati sya nak tengok awak dengan orang len . kalau awak btoi syang sya awak paham perasaan saya sekarng !

SAYANG ! sejauh mana pun kita pergi kalau jodoh memang untuk kita . pasti kita akan bersama n then bahagia macam dulu . ingat kata sya okey ! relay akan lebih sempurna dengan iklasnya seseorang itu mencintai seseorang yang hadir dalam hidupnya .   saya serius memang saya betoi2 sayang awak ! saya tak mampu nak buat apa bila awak dah pergi ! cukup la sampai sini aiq mata nie tak boleh berhenti dah :'(
sayang dengaq nie kay !No comments: