Kadang kadang kita tidak mampu menjadi yang sempurna dalam hidup seseorang. Tapi kita dah cuba jadi terbaik untuk orang yang kita sayang :') . kalau saya dah tak berpeluang nak membahagiakan awak, saya hanya berharap satu perkara. semoga awak dapat kebahagiaan awak tanpa saya

suka sama kamu !! :)


Assalammualaikum !
Kali nie lain pulak cerita okey . if aku suka dekat someone mesti aku akan selidik segala-II pasai dia n then bila jumpa dia mesti aku usha dia , haha , senyuman dia buat aku tergoda , macam mana la baru tahun nie aku perasan dia , tahun lepas bila tengok dia aku buat tatau ja , a'ah dia buat ubat dekat aku pa ? hahah , start kali pertama bertentang mata dengan dia dekat sekolah dengan senyuman dia lagi , mula la hati rasa macam sesuatu tak kena , haha , myb aku suka dia kod macam lagu ainan tasneem gitu . Rasa nak sangat dia ada perasaan macam mana aku rasa sekarang :)



Kadang-kadang rasa nak kenal dia lebih rapat . tapi boleh ka semua tu ? dia muda pada aku , myb dia tak suka orang tua pada dia kan . it's okey aku tapa , btw aku tetap suka dia , dari cara dia nampak dia matang sangat , tapi tatau laa peragai dia lain tak macam aku sangka . memang mula-II dengar kawan cakap dia tak suka orang atas pada dia , ada rasa terkilan sikit hati nie , tapi aku redha ja , haha , pasrah pulak aku nie . Aku sedar if kita suka someone tak mesti kita dapat memiliki dia bukan .



bagi aku stop la suka kan orang yang tak penah jadi milik kita sebab benda tu buang masa ja , sampai bila kita nak tunggu dia , nak tunggu dia macam bulan jatuh ke riba ka ? haha , benda tu memang mustahil kan so let he go . Yang penting jangan jadi terhege hege untuk orang tu nampak kewujudan kita sebab dia takkan nampak pun . dan just be yourself , dengan cara tu je sebenarnya kita buat dia nampak kita secara tidak sengaja .


tapi kadang - kadang orang yang kita tak suka tu sebenarnya orang yang kita suka tanpa kita sedar . kadang kadang juga orang yang kita suka tu akan menjadi orang yang kita benci satu hari nanti  . if dapat kenal dia pun cukup laa , tak salah kan nak kenal seseorang tu kan , hehe . cukup laa stop dekat sini . AKU SUKA DIA :) kbhaii

- aku suka dia, tapi dia aku tak tau macam mana , so biarkan dia, kalau dia memang untuk aku, aku yakin dia akan dekat dengan aku,



1 comment:

Nurul Ain said...

amboii
http://nurulnamasaya.blogspot.com/