Kadang kadang kita tidak mampu menjadi yang sempurna dalam hidup seseorang. Tapi kita dah cuba jadi terbaik untuk orang yang kita sayang :') . kalau saya dah tak berpeluang nak membahagiakan awak, saya hanya berharap satu perkara. semoga awak dapat kebahagiaan awak tanpa saya

tak sanggup !





Assalammualaikum !



SAYANG , hang tau dak semalam aku saja nak buat hang macam tu , hang tau dak pasai apa aku buat macam tu ? sebab aku sayang unx ! paham dak ?  hang tau sedih hati aku bila hang ikut apa yang aku cakap , hang ada usaha dak nak pertahankan friendship kita , tada kn ? aku send mecej macam tu dekat hang , tapi hang eplay tak macam yang aku harapkn , mengalir air mata aku wey ! aku tau keputasan yang aku buad akan sakit kn dri aku sendri , wey FIRST kod aku mengalir air mata sebab hang .. 
Sebelum nie if hang nak pegi diri hidup aku pun tak kesah kan , tapi sekarang lain hang dah bnyak jaga aku , ada time aku susah senang , aku hargai hang sngat wey , hang tau dak bila aku ada dekat hang aku tak boleh tahan perasaan aku dekat hang , hang paham kn ? kadang-kadang aku rasa macam nak pergi terus dalam hidup hang , sebab aku tamau terus menyusahkan hang ..
Selama kita kenai if tak salah aku dah 2 tahun kita kenai , aku bahagai bersama hang wey , walaupon kita cuma BFF , aku tak kesah yang tu , yang peting hang jaga aku perfect , semalam lepas aku mcj tu dekat hang baru hang nak pertahankan semua nie kn , kalau aku pun tada respon apa2 mesti semalam , malam yang terakhir kita kawan n last contst ! hm hm , hang tau aku tak sunggup semua tu , btw aku happy sangat sebab hang ada dalam hidup aku lagi ..
Masa CAPITAL N tnggai aku hang dngn kawan2 aq yang ada time tu , hang buad aku happy blek , hang buad aku tersenyum sorng2 , aku ta lupa tu , hang paham aku macam mana perasaan aku time tu ! aku macam nak mengalir air mata depan hang time dya tinggai aku , tapi aku tahan sebab hang dah buad aku happy , hang banyak ada masa ngn aku , hang care pasai aku ..
SAYANG apa2 pun yang terjadi aku nak hang cari teman hidup hang , jangan peduli pasai aku sangat , aku cuma nak hang bahagia ja sayang , walaupon aku tada pengganti CAPITAL N , btw aku nak hang cepat cari , hang boleh hidup bahagia , sampai bila pon aku akan jaga friendship kita nie ! M A H 

6 comments:

nabilah shukri said...

testing

Dayah Danisha said...

Ok x camni ?

nabilah shukri said...

okey la macm nie pon , okey tq nah dayah :)

Dayah Danisha said...

same2 :D

Kampung Balimbang said...

Salam maal hijrah...follow u tq

haffizmohdnoor said...

banyak kesalahan ejaan... follow ur nice blog :)