Kadang kadang kita tidak mampu menjadi yang sempurna dalam hidup seseorang. Tapi kita dah cuba jadi terbaik untuk orang yang kita sayang :') . kalau saya dah tak berpeluang nak membahagiakan awak, saya hanya berharap satu perkara. semoga awak dapat kebahagiaan awak tanpa saya

kami KAWAN !



Assalammualaikum !
sihat dak ? haa sihat bagus laa , macam mana dah nak cuti sekolah mesti best kn , enjoy laa lepas nie , bagi abg n kak yang nak ambik SPM tu ready dak lagi ? haa dah ready bguih laa ,, hehe . dekat sini ila nak cerita pasai kawan ila , banyak kenangn kami tao , myb lepas nie msty akan buat hal masing2 kan , macm tu laa bila berkawan , lepas ja abs sekolah , msti dh nak tentukn hal masing2 , bagi aq time tu ta best langsung sebab , kena pisah ngn kawan2 , mana boleh lupa kawan yng dah bersama kita sebelum nie ,, lepas tu dah tak jumpa lama , msti pakat2 sombong belaka kan , hm tak best langsung laa , okey nak cte sorng2 pasai mmbe aq , tengok dekat bawah nah ! :)


nur izwani binti fazil , anak dara fazil laa nie , hehe , aq strt kenai dya masa kami fom 2 , awai tahun laa dya mula mai tegur aq , strt dari situ kami jadi kawan rapat , susah senang , happy sedih , dia sentiasa ad ngn aku , aku sayang dya , karang dh msok 2 tahun kami kawan , everything kami dah janji , masa awai2 kami kenai n  nak jadi bff , kami dah tepati janji tu sampai karang ! haa bab nak mngata boleh dekat dia , cita2 dia nak jadi photographer , tapi bila nak ajar dia ambik gambar bagi elok , bukan dya mau pon , nak suruh orang ambik gmbar dya ja , elok jadi model jaa dya nie ! heheh , time dia gelak kalau bley macam tamau berhenti gelak tu , 



nie budax kechik , siti nurshahiera binti norshahudin , kami dah kawan 4 tahun , kami terpisah 2 tahun , sbb msa fom 1 n 2 dia sekolah tak sama dengan aq , masa fom 3 kami bersama kembali , best kawan ngn dya , aq shuka buli dia , best kod buli , dya kn besar dqi aq , hahah , pqeli laa tu ! haha , mai dekat aq tak tahan time dya bebai , mengalah budax2 kod ish2 , besar dah kod adeq oii , hehe , susah nak pujuk dya , dia dah tak da abah , masa abah dya meninggal dia kecil lagi , kesian dya , bersyukur laa ampa yng stil ad abh nie , dah stop yang tu , cita2 dia sama ngn aq n acu , kami nak jadi photogrpher , dia pandai ambik gambar yang cantik , banyak kenangan kami strt dari sekolah rendah sampai laa nie yang aq ta boleh lupa ,


nie nurul farhana binta roni @ rohani , aq pnggil dya kechik , kami kenai msa kolah rendah lagi . tpi tahun nie baru kami rapat . p mana2 pon sama , macam dah kembar r , hehe , selama nie dh bnyak nyusah dya , lepas nie tamau nyusah dya dah , tamau nyusah sapa2 dah , :( , myb lepas nie dia dah nak pindah p kolej , hmm mesti rindu dya , dia ambik bahagian asuhan kanak2 , hehe , nnti sng laa dya nak jaga anak2 dya , hehe , dya ta sombong pon , nak tao dya macam mana . kenai dya btoi2 okey , banyak kenangn2 kami ats moto , hehe , macam lawk kami atas mto , tu yng aq ta bley lupa . atas mto pon kami dowk makan keropok , hehe ,




2 comments:

nur azian said...

bestnya ade kwn baik...
rindu lak kat kwn baik kitew..

nabilah shukri said...

mmg best ad kawan baik , ad msa susah senang kita ,
if t dah berjauhan mesti rindu kn , contst laa kawan bek awak , :)