Kadang kadang kita tidak mampu menjadi yang sempurna dalam hidup seseorang. Tapi kita dah cuba jadi terbaik untuk orang yang kita sayang :') . kalau saya dah tak berpeluang nak membahagiakan awak, saya hanya berharap satu perkara. semoga awak dapat kebahagiaan awak tanpa saya

SABAR MENGHADAPI SEGALANYA !


Assalammualaikum !
aii ampa2 semua , shad dak ? ta shad p la jumpa doktor tu pon ta qti ka , ish2 , haha , ampa2 yng PMR tu ap mcam PMR okey dak ? haha , mna ad susah pon kn kn , exam PMR pon dh nak abs , tnggai dua paper lagi nak slsai , pz nie budax PMR merdeka sat , 2nggu rslt la plk , tatao cm mna , aq paper sjrah tatao laa cm mna , dlu time ckgu azami ajr everything oke , mna pnh dpt D pon , ha nah my time ckgu len ajk , tudia turun bnyak kod , makin lma makin boring nak bljar sejarah nie , aq jdy ta mnt dh , la nie aq dowk mnt subjek geo n sains , tpy aq ta skor yng nie ja ,. ad yng skor subjek yng dya mau ja , hat dya tamau biaq cm tu ja . dh cukup la cte psai exam tu . nie ttng bf aq syg2 tu laa , hubungan kami smpai krng stil oke , insyllah semuanya akan oke slmanya , tu yng aq arapkn , aq tamau khilngn dya , ampa tao kn mcm mna aq syg dya , tpy mmbe2 ta bgi aq b'arap n p'caya dya sngt laa nie ., sbb tkt dya buad lgi cm mna dya pnh buad , ya allh aq tamau bnda yng lma jdy lgi  , cukup la untuk semua tu , syg everything unx dh jnji ngn aq , unx snggp ka ta tunai jnji tu ? if unx mmg ta syg aq , unx ta pyh tunai jnji unx tu , buad laa bgi aty aq nie bgi skit strok2 yng unx mmpu buad , unx snggp buad tu kad aq , oke aq nak tngok smpai bla unx nak buad cm nie , if unx buad nie kad aq , aq ta kn lpz unx n aq akn sbaq slgi mmpu untuk p'tahankan hubugn kita , tpy if aq sorng ja yng p'thankan hubungn nie tada guna gk kn , syg bley dak untuk kli nie unx plk yng p'tahankn hubungn nie ? syg bley dak untuk kli nie unx jnji yng btoi2 ngn aq yng unx ta kn pergi dqi hidup aq ? syg bley dak kli unx jnji ta kn crng ngn aq lgi ? setiap kli jdy ap2 hat hubungn kita , first yng aq tnya yng nie kn , tpy unx bley jawab semuanya bley , unx janji pelbagai ngn aq , tpy cuma sekali ja unx buad , ap lgi ta cukup ngn aq ?ta cukup lagi ka ksih syag yng aq bgi slma nie ? klo aq tnggai unx kli pon aq ta kn pon sdq khdiran aq nie kn ? myb unx ta pduli aq kn , syg ap guna aq nie ? aq dh cuba nak FTF ngn unx tpy aq ta mmpu , aq ta snggp bgi aiq mata aq nie mengalir dpan unx , if unx btoi2 syg aq unx ta kn buad nie semua kn , syg p'mntaan yng t'akhir nie aq nak hbungan yng lma kita , yng bahagia , appy n unx sentusa b'sma aq , but now hubungn kita semakin okey kn , walaupon d'timpa pelbagai msalah , wlaupon berita yng aq tao psai unx tu , aq ttp cyg unx , aq tao unx bukan cm tu , everything okey , aq syg unx , please unx syg aq , never let you go , ilysm M N R

3 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

byk sangat short form la dik.. kalau boleh jgn guna short form, sebab senang nak bagi org lain baca dgn selesa.. kalau tulis panjang2 tu buat la byk2 perenggan. tips, satu perenggan sebaiknye dalam 3 baris je.. juz nak share tips utk org akan selalu datang blog kita :) [jom join segmen gulai tempoyak ikan patin. senang giler!]

EPIK said...

btol kata MeuzAngelo tu...elakkan shortform yer... :)

Potrait Manusia Menggunakan Jari

nabilah shukri said...

terima kasih yaa pembetulkn ! :)